12:00

Genarps IF

Referat: AIF Barrikaden - Genarps IF

Startelva: Simon – David, Marcus, Roy, Adam – Frmas, Amine, Linus, Shakeb – Arshad, Pontus

Avbytare var Osama som kom in som innermittfältare och spelade där resten av matchen och Pascal som spelade hela andra halvlek som höger yttermittfältare.

Ordinarie referent bara där sista halvan av 2:a halvlek. Därför blir referatet kort och baserat på intryck från tränare och publik:

Spelmässigt jämnt i 1:a halvlek. Genarp tog ledningen redan efter 5-10 min. Vi var senare i halvleken nära en kvittering när Linus från c:a 25 meter sköt i ribban.

Vi dominerade spelet i början av 2:a halvlek men när vi inte lyckades omsätta detta i några större farligheter var det istället Genarp som genom två snabba omställningar med efterföljande mål runt mitten av halvleken punkterade matchen. Mot slutet såg det en aning avslaget ut från båda hållen men Genarp vaskade trots detta fram 3-4 bra målchanser – också nu via snabba omställningar som avslutades med frispelningar av snabb forward. Simon gjorde fina räddningar på två av dem, de gjorde ett dåligt avslut och därutöver gjorde de ett solklart offsidemål vilket dock tyvärr godkändes vilket innebar att förlustsiffrorna fastställdes till 0-4 cirka 10 min från slutet.